Општина Штип заедно со двете детски градинки „Вера Циривири Трена“ и „Астибо” им овозможи бесплатен претстој на 52 дечиња на самохрани родители до крајот на тековната година.

29186942_10210487890145119_7864655155625459712_n

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here