Бојан Боки Јовановски не се игра решил да прави озбилен проект иако можеби некој ќе очекува да го ставиме на хејт не нема тоа да се случи, затоа што Бојан барем до сега према Доказм и другите наши проекти беше исклучиво коректен и ред е да вратиме, и секако да му честитаме од срце.

Дел од проектот како што објавивме е и Ацо Кабранов, Тијана Дапчевич. Гордана Дувњак, Санта Аргирова, Кирил Ефремовски кој и сопственик на домеинот 1 мк.

На видеото јасно с е гледа кој се е дел. Инаку 24 вести склучиле договор со него сите емисии да бидат снимани во поранешното Томато сега оваа телевизија на Бојан.

loading...

Уште еднаш честито, за милионот не не е од СДСМ и кој го финансира ич кур не не боли нека направи добар и гледив производ.

 

извор  ДоказМ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here