Министерството за надворешни работи во центарот на Москва тно е евакуирана по телефонски повик дека во зградата има експлозивна направа.

Медиумите пренесуваат дека зградата на МНР е евакуирана, откако беше примен анонимен повик.

Нема информации колку луѓе се наоѓале во зградата во тој момент.

loading...

Според информациите, околу 40 лица се евакуирани.

Итните служби се на терен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here