Александар Николовски ќе се расплачеше од Фросина Ременски, ова шилеже е потпретседател на најмоќната опозициска партија во Македонија, ВМРО-ДПМНЕ.

 

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here