Спортскиот директор на Брегалница Штип, Елмир Мандак и тренерот на голманите во клубот, Александар Митрев се предадени на Дисциплинска Комисија од страна на ФФМ.

Причина за ова е насилчничкото однесувања кон службените лица на мечот помеѓу Беласица и Брегалница.

Мандак и Митрев вербално ги навредувале и им се заканувле на судиите и делегатот, а биле испратени навреди и кон ФФМ.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here