Сите имаме маани и доблести, но некои знаци сепак можат да се издвојат по дозата на злоба која ја носат во себе.

Девица


Девиците се перекционисти кои бараат премногу. Што и да им пружите, за нив не е доволно. Тешко е да го препознаете нивното вистинско лице. Умеат вешто да се сокриваат под маска, додека ви подготвуваат нешто позади грб. Никогаш не знаете кога ќе ве предадат. Повеќето Девици се големи нарциси кои немаат чувства за другите, мислат само на себе.

loading...

Скорпија


Скорпиите се посесивни и љубоморни, а тоа често ги поминува границите. Можат да ве задушат. Доколку им згрешите, бидете особено претпазливи бидејќи знаат да бидат големи непријатели. Многу се итри и рационални. Најчесто се незрели. Големи злопамтила кои се осветољубиви.

Јарец


Овој знак е многу ладен. Не знае да покаже емоции со што може да ги оттргне луѓето од себе. Можеби не знае ни да сака. Мрачни се и честопати кукавици. На нив не можете да сметате за ништо.v

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here