YouTube не ви дозволува автоматски да ги повторувате вашите омилени видеа, но има и многу други услуги што можат да ви помогнат. Во следните чекори ќе научите како да го ставите секоја Јутјуб песна на повторување.

Како да се стави видео на YouTube на повторување

Прво, ќе треба да пребарувате до видеото што сакате да го повторите. Потоа, ќе го уредувате URL-то во лентата со адреси , на начинот прикажан подолу подолу.

Забелешка: Избраното видео не е важно, URL подолу е оној што го избравме како пример за да го илустрираме процесот.

loading...

Чекори за уредување

  1. Избриши сè пред YouTube . Во горниот пример, “https: // www” е делот што се брише.
  2. По YouTube, напишете повторување (repeat) за да направите URL изгледа како оној прикажан подолу, а потоа притиснете Enter .

youtuberepeat.com/watch/?v=dD40VXFkusw

  1. Откако ќе притиснете Enter, вашиот прелистувач ќе отвори страница со URL-адреса слична на онаа прикажана тука: http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=dD40VXFkusw
  2. Оваа страница ќе го повтори вашето видео сè додека не се затвори.

Совет: Оваа страница има и бројач за да ве извести колку пати видеото е повторено.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here