Рускиот претседател Владимир Путин со цврста рака владее со својата земја. Тоа најдобро се гледа од следниот пример, кој се случил во 2012 година.

Имено, рускиот претседател примил писмо од работниците во една фабрика во кое пишувало дека не примиле плата со месеци.

Не се надевале дека ќе добијат одговор, но Путин сите ги изненадил кога се појавил во фабриката и ги повикал шефовите на фирмата.

loading...

Бил краток и јасен, долговите кон работниците мора да бидат подмирени, а рокот е „веднаш“. Погледнете како Путин ги довел шефовите на ред…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here