Зборот „шеретинг“ го создале Американците кога ги споиле sharing – споделување со parenting – родителство

Родителите сè почесто ги гледаат своите деца само од страната на објективот. Прослави за први чекорчиња, прво запче, прв роденден… Сето тоа низ многу фотографии може да се види на профилите на социјалните мрежи. И многу повеќе. Детскиот живот често во детали е изложен пред сите. Она што го заборават родителите кога споделуваат фотографии и податоци за најмилите, е да се погрижат за детската сигурност и приватност.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here