Фантастичната јахта долга 115 метри ќе има хибриден погон, а богаташите ќе уживаат во кино цала, џакузи и брод, кој се прилагодува на нивните вкусови.

Луксузната јахта е долга 115 метри и изгледа како да пристигнала од некој филм со тема од научна-фантастика.

Ја дизајнирал Игор Лобанов за компанијата „Океанко“, холандски градител на луксузни бродови.

loading...

За ентериерот е заслужно италијанското студио „Ахил Салвањи“, а покрај феноменалниот изглед, таа има голем број природни материјали и класични детали.

За тие кои немаат толку многу моќ и пари, ќе биде изградена верзија од 80 метри.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here