Се сеќавам дека пред нова година, министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров најави интензивни борби во Европа преку теренски разузнавачката работа, со цел да се спречи создавањето на терористички ќелии во Европа, кои, секако, ќе се свртат против Русија. Москва сигурно ќе испрати воени единици во Косово најдоцна до крајот на оваа година.

Русија за некое време да се планираат случајот со Сирија, и да започне европска воена операција за борба против исламистите кои има поголем дел од Балканот.Русија само чекаат за совршено време за тоа, ова е идеална прилика поради тоа што членовите на РОСУ изврши терористички напад и киднапирање на државниот врв на Србија.

Русија ќе ја испрати својата специјална единица за борба против тероризмот во Косово или Босна и кој побара терористите и мислам дека разговорот Путин и Вучиќ движат во оваа насока. Верувам дека претседателот Вучиќ доби поддршка како сигнал дека Русија е подготвена и дека е само надвор од овој појавија смиреност претседател Вучиќ и предупредување преку повикување на мирот!

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here