Сопственикот на Вардар, Сергеј Самсоненко крева раце од фудбалскиот клуб, тој е подготвен целосно или делумно да го врати клубот на Град Скопје.

Раководството на Вардар во текот на наредната седмица ќе има состанок со Град Скопје на кој треба да се договори на кој начин ќе биде вратен клубот.

 

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here