Истопете ги калориите со овој режим на вежбање за кој ви се потребни само 30 минути дневно.

Можете да вежбате дома, на отворено, во сала…каде ви е најудобно, а најдобро од сѐ е што не ви се потребни скапи справи, опрема или тегови за да постигнете резултати.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here