Ако некогаш сте помислиле дека само мајките се оние кои се целосно посветени на своите деца, се лажете.

Татковците исто така ги сакаат нивните деца и се грижат за нив, обидувајќи се да поминат повеќе време заедно, но секој тоа го прави на различен начин.

Некои од нив исто така менуваат пелени и ги пресоблекуваат дечињата и ги бањаат, други си играат со ќеркичките и им дозволуваат да ги шминкаат и лакираат, трети пак, играат видео игри и гледаат натпревари заедно со децата.

loading...

Не е дека понекогаш не се случува и да заспијат или да направат по некоја лудост со нив, но не може да им судиме.

По повод приближувањето на Денот на таткото, една мајка решила да направи еден фото проект со помош од нејзиниот сопруг.

Таа ги набљудувала нејзиниот сопруг, неговите пријатели и други татковци и гледала како тие се однесуваат и забавуваат со нивните деца.

Успеала да ги улови во неколку најинтересни моменти и од серијата фотки може да се забележи дека сите татковци се премногу различни, но имаат едно заедничко – ги сакаат своите деца безусловно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here