10.000 војници ќе бидат распоредени во Скопје, снајперисти на секој чекор, доаѓа Владимир Путин…

10.000 војници, исто толку полициски службеници, голем број снајперисти, лично обезбедување и агенти на КГБ, како и припадници на нашето МВР ќе го обезбедуваат доаѓањето на најмоќниот човек на светот, Владимир Владимирович Путин.

Тој треба да пристигне во Скопје поради зајакнувањето на македонско-руската соработка и оттргнувањето на патото на Македонија од ЕУ и НАТО.

loading...

Владимир Путин смета дека Балканот е една од најзначајните и најнеразвиените територии во Европа, со што руското пристуство на овие простори е и повеќе од оправдано.

При посетата на Путин во Скопје, ќе биде изготвена специјална парада со армијата, а поради безбедносни причини, граѓаните нема да смеат да излегуваат на своите тераси, ролетните мора постојано да бидат пуштени, а градските власти ќе ги заварат сите шахти каде што ќе се движи претседателот на Русија.

За жал, денес е 1ви април, ден на шегата и ние немаме армија која може да го штити Путин, ниту пак имаме политичари кои се доволно добри да седнат на тркалезна маса со него.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here