Friday, April 6, 2018
Home Tags снајперисти на секој чекор

Tag: снајперисти на секој чекор

- Advertisement -
loading...

Прочитај п

Sponsored Content

овеќе

Денесовски до Илија Гечев , и Јас и сите мој новинари...

Македонската независна новинска агенција ОхридСкај ,изразува најостра осуда и протест поради директните закани кон новинарката Снежана Лупевска Созен и телевизија Телма,јавно  искажани вчера за...